søndag 8. juli 2007

Hei, og velkomne til nyhenda.

Det sier seg sjøl at turen går mot slutten, nå som vi har lita tid igjen.
Først av alt vil jeg beklage, på vegne av Den Norske Turforening, at vi har vært veldig dårlige til å blogge, spesielt de siste månedene. Og enda mer spesielt for at vi nesten aldri har lagt ut noen bilder...! Vi gleder oss til å vise fram albuma våre til spesielt interesserte, når vi sitter innenfor Norges trygge grenser igjen. Takker forresten for oppmerksomheten vi har fått av dere i gjesteboka, kommentarer, mail og på Facebook! Så klarer vi å holde beina på bakken, og sjansen for at vi forandrer oss mye (f.eks. konverterer til Buddhismen eller andre relevante religioner, blir veganere, begynner å sove i hengekøye hjemme), er nogenlunde liten. Vi har fulgt spent med på det norske været, alt fra hetevarme til flom og regnvær, og så til sol igjen, såvidt vi har skjønt.

Nå befinner vi oss på den fine øya Ko Tao, i Thailand. Etter å ha vært to uker i koselige Laos, la vi ut på en 24 timers busstur ned igjen til hovedstaden, Vientiane, og til Bangkok. Vi hadde et par dager i Bangkok, som viste seg å være stedet hvor vi kommer til å bruke penger på slutten av turen... Vi drar opp igjen til Bangkok rundt den 18 / 19. juli, for å ha de siste dagene der. Da skal vi også møte igjen vår koreanske venn, Kwangbin! Han skal nemlig ut på en aldri så liten Europa-ferie, og tilfeldigvis er vi i Bangkok samtidig. Så da blir det nok litt shopping, med god veiledning fra vår koreanske maskot. Etter det vi har erfart, er ikke koreanerne snaue på verken shopping eller stil!

Mens dere sannsynligvis jobber og står på, så jobber vi stort sett med brunfargen (dette var slemt og unødvendig, sorry). Poenget mitt er at vi faktisk virkelig trenger å jobbe med den, for ikke å få "høre det" når vi kommer hjem. Ingen av oss har blitt spesielt brune, selv om vi har vært i Sør-Øst-Asia i snart to måneder. PG skylder på malariatablettene, jeg skylder på regntida, eller finner opp andre unnskyldninger, - uansett håper vi å få litt bluss i kinna før vi lander på Gardermoen 24. juli!
(Vi drar herfra på kvelden 23. juli, med mellomlanding i Istanbul i Tyrkia, kommer altså fram morgenen etter).

Ellers kan vi vel røpe såpass som at PG begynner på japansk til høsten i Oslo, mens jeg, som burde få Ubestemmelighetsprisen 2007, etter mye om og men satte musikk i Volda øverst på ønskelista mi. Det er rart å tenke på at vi flytter videre om kort tid. Gleder oss til kvalitetstid hjemme i mellomtida!

Oppsummering
* Turen har vært bra!
* Thailand er veldig "westernized", for å bruke det kraftuttrykket! På denne øya er det en 7-eleven med jevne mellomrom
* Vi er ikke blakke, men vi har jo såklart brukt en del penger. Men penga flyr i Thailand, det er myyye dyrere her enn i Laos. Fortsatt billig i forhold til Norge, men nå sammenligner vi ikke så mye med Norge lenger.
* Det regner her også! Det er definitivt regntid! Men i dag har det vært SOL :D
* Dere kommer til å få se mye bilder en dag, vi lover.

Stor klem fra skribenten