måndag 16. april 2007

Jammen er vi i Japan.

Konnichi wa, alle samuraier.

Naa er vi i Japan, og det er rett og slett en droem som gaar i oppfyllelse. De foerste to nettene bodde vi hos Haruko, og det er noe av det beste vi har gjort til naa. En utrolig stor gjestfrihet ventet oss der. Vi fikk forresten et maaltid hos henne som smakte helt himmelsk for oss: rista broed med smoer, skinke, agurk, egg. Saa godt, saa enkelt!
Vi har utvida mathorisonten brutalt baade i Korea og i Japan. PG knasker blekksprut som om det skulle vaert markjordbaer.

Litt reiseinformasjon, for en gangs skyld:
Kom til Fukuoka fredag, reiste til Miyazaki, sov der to netter, saa til Fukuoka og en familie Haruko kjente, sov der en natt. Saa til Hiroshima, vi er der naa.
I morgen skal vi besoeke et slott i Himeji, saa reiser vi til Kyoto. Derfra drar vi videre til Nara, Tokyo, Nikko, Osaka. Foer vi en gang tar baaten til Shanghai og reiser litt rundt i Kina. Vi veit ikke helt naar vi drar tilbake til Kina. Japanske "Golden week" begynner her den 27, og da anbefales det aa ikke reise i Japan, siden masse japanere ogsaa er paa reisefot, og det meste er utbooka. Vi har togpass for to uker, men blir forhaapentligvis lenger enn det.

Dette ble veldig saklig, huff... En morsom ting til slutt, for aa faa opp den noe nedtrykte stemninga:
Vi var paa en oey i dag, og et raadyr spiste kartet vaart. Plutselig proevde den aa spise Rough Guide. Gled dere til bildene av en noe fortvilt PG.

Sayonara!

5 kommentarer:

Vegard sa...

Åååå! Kartspisende Rådyr! Det har jeg og lyst til å se!

HiROshImANaGAsakI!

Ingunn sa...

Du skar snart faa sjaa!

Anders sa...

Folkeaksjonen gleder seg stort til å se bilder av en "noe fortvilt PG" :D

Hils Japan

Ingunn sa...

skal hilse tilbake fra japan og si at han er utrolig betatt av deg!

Anders sa...

Takk. Du får hilse tilbake og si at jeg er smigret, men det kan nok aldri bli noe mellom oss...