tysdag 12. juni 2007

Diaré 2007 på ville veier, denne gang i Angelinas fotspor . En blogg med vill bruk av æ, ø, og å.

Her om dagen var vi og besøkte toppen av et fjell her i Kambodsja. På 70-tallet forlot innbyggerne byen, og siden har bygningene stått der og råtna, og skremmer i dag vettet av turistene. Vi gikk rundt i et skrøpelig "hotell" med et skilt som det stod "Do not sleep here" på. Det var ganske creepy. I tillegg lynte og tordna det mens vi var der. Kjempekoselig.

For å komme seg til toppen av fjellet, måtte vi kjøre Jeep på en utrolig kårny vei. Faktisk var veien så dårlig at skogsveien hjemme på Biristrand kan bli sammenligna med Autobahn i Tyskland. Det var nesten så jeg trodde vi hadde forvilla oss ut på selveste HUMPERUTA. Men da vi fikk høre at Angelina Jolie hadde gjort det samme, da kjente jeg en følelse av stolthet og ære. Dama til Brad Pitt har vaert på samme fjell som oss, utrolig.
Det var akkurat som at vi fikk Ta og Føle på Angelina i egen person.

De siste dagene har vi vært sjuke. Vi ble sjuke helt samtidig, selv om PG ble matforgifta, og jeg har hatt øyebetennelse, vært forkjøla, og slapp. Nå ser det ut som at PG har blitt smitta av forkjølelsen. Nå har vi vært ved kysten noen dager igjen, og har kunnet ta rehabiliteringa på stranda. I morgen setter vi oss riktignok på bussen. Vi har kjøpt to store M&M's-poser og er klare for ti timer opp til Siem Reap, og det verdenskjente Angkor Wat. Gleder oss veldig til aa komme dit.
Forresten.
Vi har reist i over tre måneder nå.
Og jeg hadde navnedag i går. Ingunn og Ingolf. Dagen kommer ikke til å bli feira. Gaver er altså unødvendig. Men hvis noen er i spesielt godt eller spandabelt humør, kan dere få kontonummeret mitt av pappa.
8-)


Håper alle har det fint og koser seg i varmen! Har hørt at det er rimelig gode temperaturer i Norge om dagen. Nyt det masse. Og bruk solfaktor! Men kanskje ikke så høy solfaktor som vi faktisk så i dag i en butikk.. Visste ikke at det fantes så høy solfaktor engang.
Solfaktor 97.

3 kommentarer:

Anna Josefin sa...

vill bruk av æøå!!
ej velge å sitere:
"Dama til Brad Pitt har vaert på samme fjell.." lolli.

Anonym sa...

var ikke 97 fahrenheit da?

Maria sa...

Var ikke for å minnes 1997, et fint år for Anna Josefin Jønsson, da?